ΝΙΚ ΜΑΡΒΕΛ

Λέσχη Αναγνωστών - Βιβλιοπροτάσεις
Διαβάσατε ένα καλό βιβλίο; προτείνετε το και σε μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
xristianos.net
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: Τετ Ιαν 26, 2011 12:58 pm
Επικοινωνία:

ΝΙΚ ΜΑΡΒΕΛ

Δημοσίευση από xristianos.net » Παρ Απρ 08, 2011 4:34 pm

Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο
Ο Νικ Μάρβελ και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς
Διαβάζουμε στον Ορθόδοξο Τύπο:

Ο «Νικ Μάρβελ» είναι ένα «μοντέρνο» βιβλίο, πού μιλά στα σημερινά παιδιά στη γλώσσα τους, στη γλώσσα, πού αυτά καταλαβαίνουν και μέσα από τη γλώσσα αυτή περνά κάποια άλλα πράγματα, πού τα σημερινά παιδιά ίσως δεν άκουσαν ποτέ κι ίσως δεν φαντάζονται καν ότι υπάρχουν.
Ο «Νικ Μάρβελ» γράφτηκε για σένα και για το παιδί σου, αλλά ειδικά γράφτηκε για το παιδί του «γείτονα», πού δεν έχει και πολλές σχέσεις με την Εκκλησία.
Κάποια από τα γεγονότα και τα πρόσωπα πού εμπλέκονται στο «μύθο» είναι φανταστικά, κάποια άλλα όμως όχι, κι από εσένα εξαρτάται να βρεις τελικά την άκρη.
Αξίζει να το διαβάσεις το «μυθιστόρημα» αυτό. Θα σου λύσει πολλά ερωτήματα, πριν σου δημιουργήσει καινούργια!
Στο βιβλίο: «Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο», και ο συγγραφέας και ο προσαρμοστής/μεταφραστής προσπάθησαν να επαναφέρουν τη «διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού και κακού» στη σωστή της θέση.
Κατά τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας, δεν υπάρχει: «καλή μαγεία»! Η μαγεία είναι μία και είναι κακή, εωσφορική, η «τέχνη του σατανά»!
Θ. Μ.
Εικόνα

Έρχονται μέρες γιορτινές, μέρες γιορτινές, που η αγάπη κυριαρχεί! Μια μικρή έκφραση της αγάπης μας είναι η προσφορά κάποιου δώρου, ιδίως στα παιδιά. Για όλους όσοι προβληματίζονται και θέλουν τα δώρα τους να έχουν κι ένα βαθύτερο νόημα, ν’ αφήνουν μια γλυκιά γεύση στην ψυχή, τόσο του δωρητή όσο και του δωρολήπτη, τα βιβλία του Νικ Μάρβελ μπορούν να το καταφέρουν αυτό!
Εικόνα

Διαβάστε τι έχει γραφεί για τα βιβλία, ακούστε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ή και όλο τον πρώτο τόμο, αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το έργο.

Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και σας λέμε ακόμα ότι μπορείτε να προμηθευθείτε τα βιβλία από τα βιβλιοπωλεία ή από την Πανελλήνια Ένωση Γονέων , τηλ 210 6396665 ή από τις Εκδόσεις Σταμούλη Α.Ε. τηλ. 2105238305
Ουδέποτε κάποια αίρεση νίκησε την Εκκλησία· απλώς πάντοτε μαίνεται, αλλά με το πέρασμα του χρόνου γρήγορα καταλύεται. Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

Απάντηση

Επιστροφή στο “Βιβλία”